verzenden

Wanneer komt mijn bestelling? 

 Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur met iDEAL, dan heeft u uw bestelling vrijwel altijd de volgende werkdag in huis. De levertijd bedraagt 1 tot 2 werkdagen. Bij elk product vindt u de real-time voorraadstatus van ons magazijn. Staat hier Op Voorraad dan is het bij ons voorradig. U heeft de bestelling dan bijna zeker de volgende dag in huis. Wij houden u op de hoogte via een email met een track & trace code. Ook ontvangt u van Post.nl een email met tijdvak van bezorging.


Geld retour

Bent u niet tevreden over een artikel wat u bij ons heeft gekocht? Breng of stuur het binnen 30 dagen terug in de originele verpakking met kassabon en u krijgt uw geld terug. Lukt het niet binnen 30 dagen, geen probleem stuur even een mail via contact. Boeken en waterkaarten uitgesloten. 


Verzend kosten Nederland. 

Bestelling boven de 50 euro en onder de 10 kg is gratis verzenden.

Bestellingen onder 50 euro en onder de 10 kilo  € 5.50

Bestelling boven de 10 kilo tot 30 kilo € 10,-

Artikelen zwaarder dan 30 kg of langer dan 175 cm: op aanvraag.

Gevaarlijke stoffen zoals noodsignalen en accu's kunt u alleen in de winkel ophalen omdat wij deze artikelen niet mogen verzenden.


Verzendkosten Buitenland.

Voor pakketten naar het buitenland gelden andere tarieven. Voor onze buitenlandse klanten hebben wij diverse betaalmogelijkheden beschikbaar op onze website. Mr Cash, Pay-Pal en VISA. Levering normaal gesproken binnen 2 dagen.

Alle buitenlandse zendingen zijn tot 20 KG.  Boven 20 kilo vragen wij de verzendkosten aan bij postNL of een andere verzendmaatschapij. Deze kosten worden dan bij u in rekenig gebracht. 

Verzendkosten:
€10,- tot 20kg bij betaling via
Mr. Cash
Verzendkosten:
€10,- tot 20kg bij betaling via
Visa
Verzendkosten:
€20,- tot 20kg bij betaling via    
Visa


 

Alle artikelen worden geleverd onder garantie, in geval van gebreken dient u het artikel gefrankeerd te retourneren met vermelding van de klacht en bijsluitende (kopie)aankoopfactuur.