SUNBEAMsystem Carbon Quick Fix

Met het nieuwe Carbon-model biedt SUNBEAMsystem een ​​veerkrachtig zonnepaneel met een zeer snelle en eenvoudige installatie op een bestaand canvas (bijvoorbeeld een Bimini).

Vroeger was het problematisch om grote zonnepanelen op canvas te plaatsen

Canvas biedt geen adequate ondersteuning voor een traditioneel groot zacht zonnepaneel. Dit is opgemerkt in de jachtgemeenschap met buitensporige materiaalslijtage en vreemde breuken. Dit leidt ertoe dat sommige jachteigenaren kiezen voor zware, rigide en ingelijste zonnepanelen die een gecompliceerde installatie vereisen.

SUNBEAMsystem heeft eerder alleen 54Watt-formaten verkocht voor gebruik op canvas om klanten te helpen schade aan de grote zonnepanelen te voorkomen. Dit hoewel SUNBEAMsystem zonnepanelen die bedoeld zijn voor montage op een hard oppervlak, stijver zijn dan zonnepanelen van de meeste andere merken in dezelfde grootte. Door de eisen van de klant zijn echter veel grotere panelen op Bimini's en andere soorten Canvas aangebracht. In sommige gevallen ook tegen betere kennis van de producenten en installateurs. Door continu te buigen, slijten alle soorten materiaal en kan er soms niet-gerelateerde schade optreden.

Probleem opgelost

De geïntegreerde carbonversteviger lost dit probleem op en maakt het gebruik van grote zonnepanelen op een zachte bovenkant mogelijk. De sterkte / gewichtsverhouding van koolstofvezel is belangrijk omdat het canvas normaal gesproken geen zware oplossing ondersteunt.

Het Quick Fix-systeem maakt een semi-tijdelijke montage op canvas of andere oppervlakken mogelijk. Eenvoudig en snel te monteren met de roestvrijstalen noppen. Het Quick Fix-systeem is de ideale oplossing om zonnepanelen op een buiskap of Bimini te monteren.

Modern ontwerp

Het zwarte oppervlak past op elk type gekleurd canvas. De randen zijn zacht om een ​​zachte interactie met het doek mogelijk te maken. De transparantie van de randen laat de kleur van het doek door en introduceert dus geen enkele niet-overeenkomende kleur.

De cellen - 16% meer vermogen

De Carbon Quick Fix is ​​een versterkte Tough + met knoppen om op Canvas te bevestigen. De Tough + -serie is ontwikkeld voor professionele doeleinden en hoogwaardige installaties. Alle modellen zijn uitgerust met Sunpower ™ -cellen met een efficiëntie van maar liefst 23,7%, wat resulteert in een hoge productie in verhouding tot het gebruikte oppervlak.

Schaduw geoptimaliseerd

Hoewel meestal geplaatst in zonnige gebieden, is gedeeltelijke schaduwvorming gebruikelijker dan men zou kunnen overwegen. Het beschermde Zweedse ontwerp resulteert in een hogere productie terwijl een schaduw delen van het paneel bedekt.

Duurzaam oppervlak met lange levensduur - UV-bestendig

De Carbon Quick Fix is ​​uitgerust met dezelfde superieure materialen die eerder zijn ontwikkeld voor de originele Tough-serie van SUNBEAMsystem. Het innovatieve stoere oppervlak biedt een langere levensduur dan elk ander dun en lichtgewicht zonnepaneel. Het antislipprofiel vangt meer licht bij lage zon-hoeken. Bovendien verbeteren de vuilafstotende eigenschappen ook de dagelijkse productie door de panelen schoon te houden bij regen.

De gebruikte exotische materialen stellen ons in staat om een ​​unieke garantie van 5 jaar te bieden.

Link naar afbeeldingen op volledig formaat

www.sunbeamsystem.com/press/