OPEN WEEKEND ACTIES BIJ JOOSTEN WATERSPORT OP 25 EN 26 MEI!

 De Compagnieshaven bestaat dit jaar 50 jaar! Dit wordt groots gevierd op de haven in het weekend van 25 en 26 mei. Wij vieren dit met interessante acties!

Zo hebben wij een expert van More Marine uitgenodigd die op beide dagen komt en alles weet op het gebied van touw (English Braids). We hebben dan ook hoge korting op alle lijnen; drie meter halen, twee meter betalen! Een oogsplits erin? Dat wordt gratis voor u gedaan! 

En komt u een pijltje gooien? Wie weet lukt het u een leuke korting te bemachtigen door de dartpijl in het juiste vak te mikken!

Voor de deur ligt een opgeblazen reddingsvlot. Leuk voor de kinderen om mee te spelen en voor u om eens te zien hoe een vlot er nou eigenlijk uitziet!

Ook hebben we een interessante zwemvesten aanbieding in samenwerking met de Compagnieshaven! Het gaat om twee vestjes van Plastimo, de Pilot 165N en de Pilot 275N.

En kent u de poetsproducten van Renskib al? Er is zondag iemand van Renskib aanwezig om een poetsdemonstratie te geven. Advies nodig? Vraag maar raak! We hebben een kortingspakket samengesteld. Wellicht wat voor u!

En voor wie wel van wat lekkers houdt; Cobb geeft op zondag 26 mei een barbecuedemonstratie tussen 12:00 uur en 17:00 uur. Proeven staat vrij! We geven ook nog eens 10% korting op alle COBB producten tijdens de demonstratie.

En als klap op de vuurpijl; een grinder competitie. Wie gaat er naar huis met een Joosten Watersport cadeaubon ter waarde van €100,-?

Al met al genoeg reden om in het weekend van 25 en 26 mei naar Joosten Watersport op de Compagnieshaven te komen!