Vershoudbakjes of Bewaardozen

De koeling van een boot is nooit recht en haaks, wilt u wat bewaren, moet het bijna altijd recht op staan. Het gaat anders lekken, water of andere vloeistof beland onder op de vloer, alles er weer uit schoonmaken etc.. Heel herkenbaar voor de meeste bootbezitters. Wij vonden Lock-Lock en zagen hierin een ideale oplossing in het gebruik aan boord,  je kan het in gewoon in iedere houding neerleggen zonder dat het lekt!

Op zijn kant, op zijn kop maakt niet uit, je kan het meenemen in je rugzak of in je tas, zonder op te hoeven letten voor evt lekkage. De sluitingen zijn simpel, sterk en duurzaam zodat de Lock Lock bakjes hun water en luchtdichtheid verzekerd is
Bovendien zijn de bakjes gemaakt van BPA vrij materiaal. Deze stof wordt ervan verdacht schadelijk te zijn voor de gezondheid en is terug te vinden in producten van polycarbonaat (PC)

U vind de ideale collectie vershoudbakjes voor iedere boot, huishouden of bedrijf. Veelzijdig, gemakkelijk in gebruik en 100% lucht- en waterdicht, dus lekvrij! Vanaf nu neem je ook je soep, yoghurt of andere vloeibare en sappige lekkernijen zonder problemen overal mee naartoe. Of zet je het bakje, als dat zo uitkomt omdat er weinig plaats is in de koelkast, gewoon op z’n kant. Geen probleem.
Joosten Watersport heeft een kleine selectie uit het assortiment gekozen van deze betaalbare 

Op elk bakje past een dekseltje….en voor elke toepassing is er een passend vershoudbakje. Welke wordt jouw favoriet?

- Geschikt voor vaatwasser en diepvries (-20°-120°)
- 100% Lucht en waterdicht
- Houd dagen langer vers
- Gemakkelijk openen en sluiten
- Bespaart veel ruimte
- BPA Vrij